1-posteljna študentska soba, stroški vključeni, ni varščine

Koroška cesta 122, 2000 Maribor, Slovenija

Oprema

  • V celoti opremljeno

Podrobnosti

Trenutno prosta 1-posteljna na Koroški 122. Vsi (3) stanovalci so cepljeni, to pričakujemo tudi od vas. Več info 031 331 506 ali na spletni strani enkadom.com. Za dekle, študentko.

Ste morda pravkar zaključili študij, opravljate pripravništvo v Mariboru in potrebujete sobo za prehodno obdobje do bolj samostojnega življenja? Ste morda zdravstveni delavec, ki sobo potrebuje zaradi podaljšanih izmen? Niste starejši od 30 let?

Nudimo najem enoposteljnih študentskih sob po ugodnih cenah in fleksibilnih pogojih. Cene od 200€ do 220€/osebo (vključeni vsi stroški). V stanovanju si boste delili skupne prostore z mladimi od 20 do 30 let, tako starost pričakujemo tudi od vas.

Vse sobe so sodobno opremljene, pred vašo uporabo očiščene, vsa posteljnina sveža. Dobite po dva kompleta posteljnine, flis odejo, blazino. Skupni prostori omogočajo lagodno življenje, kuhanje, pranje. V stanovanjih je za najmanj šest pogrinjkov jedilnega pribora, krožnikov, posod za kuhanje. Običajno tudi pomivalni stroj, mikrovalovna, obvezno pa pralni stroj, brezžični dostop do interneta, po dva hladilnika, grelniki vode. Ponekod in brez dodatnega plačila tudi garažni prostor ali parkirišče (omejeno in ni vedno na razpolago).

Najemnina se plačuje mesečno na TRR, ni varščine, vsi stroški vključeni v ceno najema, odpovedni rok 30 dni.
Pogodba se podpiše za obdobje od 1 do 9 mesecev z možnostjo podaljšanja.

Informacije:

telefon: 031 331 506
mail: sergeja@enkadom.com

  • ID: 17409
  • Število ogledov 664