Oddam ENOposteljno sobo, MB center

Partizanska cesta, 2000 Maribor, Slovenija
180€ /mesec

Oprema

  • Soba ima vse pohištvo. Kuhinja ima hladilnik, pečico in posodo za skupno uporabo.

Podrobnosti

Oddaja se soba v stanovanju v centru Maribora. Soba je v velikosti 10 kvadratnih metrov.
Vse fakultete so v bližini, največ 15 minut hoda stran. V neposredni bližini so avtobusna postaja Slavija City, trgovina, restavracije, kavarne, lekarna in bankomat.

Stanovanje ima vse potrebno za prijetno bivanje, vsi skupni prostori so opremljeni v celoti. Kuhinja ima hladilnik z zamrzovalnikom, pečico in štedilnik, na voljo za uporabo je vsa posoda za kuhanje.

Soba, ki se oddaja ima posteljo, omaro, pisalno mizo s stolom in police na steni. V kolikor potrebujete odeje, posteljnino in obešalnike vam lahko priskrbim tudi to.

V stanovanju živijo študentje in mladi odrasli. Pozitivna energija in sproščenost najbolj opisujejo atmosfero v stanovanju.

Sobo oddajam študentom ali mladim zaposlenim. V ceno je vključena najemnina, mesečni stroški in internet. Varščina je ena najemnina.

Veliko dam na dolgoročno zadovoljstvo obeh strani in na kvaliteto bivanja. Pomembno mi je spoštovanje zasebnosti in različnih življenjskih stilov. Moj cilj je, da vam je med bivanjem prijetno ter da se imate fajn. 😉 Glede hišnih ljubljenčkov je tako, da me najprej zanima katere živali imate.

Sem dostopna in prilagodljiva, predlagam, da me pokličete na 040 741 686

  • ID: 12640
  • Število ogledov 345