Oddam 1 sobno stanovanje z balkonom, skupaj 40m2

Ljubljanska ulica 7, 2000 Maribor, Slovenia

Podrobnosti

Oddam eno sobno stanovanje na Ljubljanski cesti, Maribor. Stanovanje ima prostorno vežo, ki povezuje kopalnico, kuhinjo in dnevno – bivalni prostor. Kuhinja je polno opremljena s hladilnikom, pečico in štedilnikom, vsebuje tudi mizo in stole. V dnevno bivalnem prostoru je postelja dimenzije 120 cm, velik kavč v obliki črke L, 3 vratna omara in pisalna miza. Kopalnica vsebuje pralni stroj z veliko odlagalnih površin. Stanovanje ima tudi po celotni svoji dolžini prostoren balkon. Skupaj z balkonom je kvadratura 40 m2. Stanovanje je idealno za enega študenta ali študentski par. Stanovanje je popolnoma prenovljeno, popolnoma opremljeno in pripravljeno za takojšno vselitev. Stanovanje se nahaja v neposredni bližini UKC-ja, medicinske fakultete, Europarka in Glavnega trga (centra Maribora). V pritljičju bloka se nahaja tudi trgovina in pekarna.
Najemnina je 350€ + obratovalni stroški, ki znašajo cca 150 €. Stroški se plačujejo po dejanski porabi. Najemnik si lahko sam poljubno izbere operaterja za internet, kateri se mu zdi najboljši, saj se je trenutno obdobje obvezne vezave izteklo.
Stanovanje je točno takšno kot na fotorgrafijah. Stanovanje se oddaja najmanj za eno leto ali za dlje časa. Tel: 041 665 853

  • ID: 21819
  • Število ogledov 1851