Oddam 3. sobno stanovanje v Centru Maribora, Krekova ulica, 67.00 m

Krekova ulica 27, 2000 Maribor, Slovenija
600€ /mesec

Oprema

  • , centralno ogrevanje, topla voda
  • , hladilnik, štedilnik
  • , kolesarnica,
  • , možnost parkiranja
  • , pečica, pomivalni stroj, internet, TV, mali gospodinjski aparati in sesalec
  • WiFi

Podrobnosti

Lega stanovanja je jug-vzhod, v izmeri 67m2 neto, oz. 69m2 bruto, oziroma 3 sobno s pripadajočim kletnim prostorom v 7. nadstropju. Letnik gradnje stanovanjskega stolpnice je 1967. Stanovanjski objekt je dobro vzdrževan in urejen z dvema dvigaloma. Tudi okolica stanovanjskega objekta je vzorno urejena z veliko zelenih površin in velikim dvoriščem/igriščem. V pritličju bloka se nahaja tudi vrtec in v neposredni bližini objekta (200m) je tudi več osnovnih šol, vrtcev, srednjih šol in fakultet. Od mestnega parka je oddaljen cca. 100 m.

Stanovanjski prostori: prostoren hodnik, kuhinja (opremljena) z shrambo, dnevna soba z večjim balkonom (ki se lahko tudi uporablja kot spalnica), dve sobi, kopalnica ter ločen WC, garderobna omara. Stanovanju pripada tudi kletni prostor ter parkirno mesto (manjše parkirišče). Stanovanje je opremljeno.

V stanovanju je do pred kratkim živela lastnica tako, da se stanovanje oddaja prvič v najem. V stanovanju so vgrajena protivlomna vrata ( Krpan). V predsobi so položene ploščice in parket.. V sobah je položen parket. Stanovanje ima vgrajena plastična okna (MIK).

Stanovanje in objekt ima urejeno ogrevanje pri Energetiki Maribor.. Radiatorji so aluminijasti.

Priključek na telekomunikacije je trenutno pri ponudniku Telemach, vendar z možnostjo zamenjave operaterja, saj je obdobje obvezne vezave izteklo. Najemnik, si lahko torej sam poljubno izbere operaterja, kateri se mu zdi najboljši.. Dobava el. energije in plina sta trenutno pri Elektro Maribor, vendar se tudi ta dobavitelja lahko zamenja.

Stanovanje se oddaja opremljeno in se ga da dodatno opremiti po potrebah najemnika (eno sobo se da po želji najemnika opremiti naknadno…….).

V neposredni bližini je OŠ Bojana Ilicha, OŠ Prežihovega Voranca in Vrtec Ivana Glinška, Glasbena šola, Pravna Fakulteta, I. in III: Gimnazija, SERŠ, TF, (Pošta, avtobus, trgovina TUŠ, Mercator). Do strogega mestnega centra je cca. 200m.

Za vse energente so individualni števci.

V stanovanju niso dovoljeni hišni ljubljenčki. V stanovanju ni dovoljeno kajenje.

  • ID: 20886
  • Število ogledov 196